tirsdag 25. januar 2011


hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha


Jeg liker jenter som Elisabeth!

-for hu kan jeg ha utfordre-leken med. Ingen andre vil ha den med meg. 

Den er slik og sånn:
Du får en utfordring, tør du ikke ta den - så må du ta en annen utfordring. Tar du ikke DEN heller, så MÅ du uansett ta en tredje. Poeng: Du SKAL drite deg ut!

Eks: 

Jeg utfordret Elisabethy til å regelrett presse seg ned mellom to vestkanfruer (inntørka druer, pynta med masse dill, that is) som satt på en to-seter. Elisabeth måtte ha på seg sekken, og sitte der (mellom disse to ladyene) en good stund.

Eks 2:

Jeg måtte gå bort til to gutter. Du veit, av typen SÅ KULE at man blir en grå mus i forhold, uansett hva man gjør. Videre måtte jeg spørre om jeg kunne høre på musikken til en av dem (jaada, jeg måtte spørre om å låne headsettet hans også) og så måtte jeg stå og høre på musikken (mens disse to gutta sleit med å holde tilbake latteren) og virkelig digge denne hippe og hoppe musikken de hørte på.

Og så når vi to er ferdige med å leke, så kan vi foreksempel:

Ta en sykkel, to jenter, en trillekoffert, en bag, en veske -og så sykle til Malmøya, innse at det ER tungt å sykle hele veien (for vi bytta altså på hvem som sykla, og hvem som holdt styr på all bagasjen), og bestemme oss for å ta bussen tilbake, innse (mye innsyn) at siste buss går 24 minutter etter at vi har ankommet øya, sitte og nyte utsikten i 20 minutter, og så sykle ned til bussen og dra hjemover igjen. 

For sånt kan foreksempel to jenter gjøre. 

(Og Elisabeth? Er vi bestevenner?)

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

hahahahah!!! Mest fantastiske leik i heile verden! kan ikkje fårstå det kan vere so vanskelig å få med folk på det her. Forferdelig PIIINELIG, men og so fanstastisk morsomt, når du er ferdig, å kan nyte synet av den andres utfordring!!:D:D:D

Gleda meg til Oslo tur!

Ja kari, vi er bestevena! ( det e jo fortsatt nåken veke til vi møtes, so eg drista meg til å sei det);)

Anonym sa...

Du er for bra!