torsdag 4. februar 2010

OM Å TA SEG TID
Her i Tanzania skjer det mye for to naive jenter fra Norge. Massevis av inntrykk skal gjennom eteren, og ut gjennom tanker og ord. Da er det deilig med "dagboktid" som vi har hver kveld.Da tenner vi lys, drikker (som alltid) vann og cola (siden det er bra for magen) og koser oss med dagbok og internett. Igår var det glede i heimen når vi skypa hjem og fikk høre stemmen til en stk søster og en stk mor. Fint! Nå er det igjen tid for dagbok- og internettid, og det er godt å roe alt sammen ned. Imorgen har vi ikke så mye program etter 12.00, så da kommer det en saftig bildeopptatering på livet vårt her i Arusha.

Hilsen Maja & Kari

ps: SUPERT med masse kommentarer. Det er virkelig koselig :)

6 kommentarer:

Cecilie sa...

Å, det så utrolig koselig ut! Jeg liker også å runde av dagen med en "Happy Hour", som jeg liker å kalle det. Noe varmt å drikke og en form for slækking/avkobling.

Ser frem til bildeoppdatering i morgen =)

Maja: Har bloggen din dævva?

silje sa...

eg leser alt du skriver. så du veit det.

Hallvard sa...

Me 2.

Anonym sa...

[B]NZBsRus.com[/B]
Skip Idle Downloads Using NZB Downloads You Can Quickly Find Movies, Console Games, MP3s, Software and Download Them at Accelerated Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup Search[/B][/URL]

Trine sa...

Så koselig å se dere og høre stemmen ikke minst! Takk for at dere deler inntrykkene med oss her oppe i vintereventyrlandet ;) Kos dere videre og ta godt vare på dere selv og hverandre! Klem fra Trine (og mamma ;) )

geir sa...

herlig!